Interview Stijn

Parttime kracht

Met wie hebben wij het genoegen?
Ik ben Stijn, 15 jaar en ik woon in Meppel.

Waarom werk je bij Hotel Zwolle?
In de eerste klas ben ik met school in hotel geweest voor een rondleiding. Toen had ik gelijk zoiets van, dit is echt iets voor mij. Ik had gelijk een gevoel erbij dat het wel een werkplek voor mij zou kunnen zijn.

Hoe ben je in je huidige functie terecht gekomen?
Ik ben bij Van Der Valk Zwollle eerst stage gaan lopen. Na mijn stage kon ik als parttime kracht blijven werken. Omdat ik het zo leuk vind hier, is het dus mijn bijbaantje naast school geworden.

Waarom pas je in dit bedrijf?
Ik denk dat ik in dit bedrijf pas omdat het wel echt een leuk bedrijf is om te werken (voor jong en oud). En ik heb eigenlijk wel met alle collega’s een goede band daarom wordt het werk ook leuker om te doen. Ik ga nooit met tegenzin naar het werk toe en heb plezier in wat ik doe.

Omschrijf eens een werkdag…
Een werkdag bij Van Der Valk Zwolle is altijd gezellig. Het is meestal wel lekker druk en doorwerken. Het is heel leuk om samen in een team te werken.

Wat merk je van het familiegevoel?
Toen ik hier begon met mij stage werd ik gelijk warm ontvangen. Ik werd meteen met open armen verwelkomt in het team. Iedereen was super aardig en ik heb me gelijk welkom gevoelt in het team. Een leuk team waar je ook mee kan lachen en grapjes mee kan maken.

Wat moet iedereen weten over Hotel Zwolle?
Dat het een super mooi en groot hotel is, waar je kan doorgroeien en veel kan leren.